Above the Clouds
tengok lah sendiri

🙌𝐓𝐄𝐇 𝐓𝐀𝐑𝐈𝐊 𝐒𝐄𝐒𝐈🙌 Tengok ni semua tengah tunggu tuan datang ambil tuntut motosikal😍🥰. Cepat-cepat datang tuntut motor boleh pegi ride dengan geng-geng motor yang lain😎🤓 Yang mana tengah cari motosikal baru tu, meh datang survey motosikal HONDA dengan kami👻😽 ( ͡~ ͜ʖ ͡°)( ͡~ ͜ʖ ͡°)( ͡~ ͜ʖ ͡°) www.wasap.my/60123245653/AMAN www.wasap.my/60126413533/IRDINA www.wasap.my/60123656538/SYAH www.wasap.my/60129353371/AISHAH #sckmotorsdnbhd #jomberhonda #kitakenalsebabmotor #SemangatImp

Business tetap jalan juga yeah

⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️𝐏𝐄𝐑𝐇𝐀𝐓𝐈𝐀𝐍⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️ Untuk Makluman Pelanggan kami yang dihormati, 𝐒𝐂𝐊 𝐌𝐎𝐓𝐎𝐑 𝐒𝐃𝐍 𝐁𝐇𝐃 sedang dalam 𝐏𝐑𝐎𝐒𝐄𝐒 𝐏𝐄𝐍𝐀𝐌𝐁𝐀𝐇𝐁𝐀𝐈𝐊𝐀𝐍👷👷 Tetapi kami masih lagi Beroperasi Seperti biasa untuk Jualan Motosikal🥰, Untuk yang ingin bertanya tentang motosikal 𝗛𝗢𝗡𝗗𝗔 boleh datang kedai kami atau boleh direct call/ws Team kami📱 www.wasap.my/60123245653/Aman www.wasap.my/60126413533/Irdina www.wasap.my/60123656538/Syah www.wasap.my/60129353371/Aisyah www.wasa

lekas lah!!!

𝐓𝐄𝐇 𝐓𝐀𝐑𝐈𝐊 𝐒𝐄𝐒𝐒𝐈𝐎𝐍 (𝐓𝐓𝐒) 𝐆𝐞𝐦𝐩𝐚𝐤 𝐦𝐨𝐭𝐨𝐬𝐢𝐤𝐚𝐥 𝐉𝐞𝐧𝐚𝐦𝐚 𝐇𝐨𝐧𝐝𝐚 𝟏𝟏𝟎𝐜𝐜, 𝟏𝟐𝟓𝐜𝐜 𝐝𝐚𝐧 𝟏𝟓𝟎𝐜𝐜 𝑲𝒆𝒃𝒂𝒏𝒚𝒂𝒌𝒌𝒂𝒏 𝟗𝟗% 𝒄𝒖𝒔𝒕𝒐𝒎𝒆𝒓 𝒚𝒂𝒏𝒈 𝒅𝒂𝒉 𝒕𝒂𝒉𝒖 𝒑𝒊𝒏𝒋𝒂𝒎𝒂𝒏 𝒅𝒂𝒉 𝒅𝒊𝒍𝒖𝒍𝒖𝒔𝒌𝒂𝒏, 𝒎𝒂𝒌𝒂 𝒅𝒊𝒂 𝒎𝒂𝒉𝒖 𝒕𝒖𝒏𝒕𝒖𝒕 𝒎𝒐𝒕𝒐𝒓 𝒕𝒖𝒉 𝒑𝒂𝒅𝒂 𝒔𝒂𝒂𝒕 𝒅𝒊𝒂 𝒕𝒂𝒉𝒖 𝒌𝒆𝒑𝒖𝒕𝒖𝒔𝒂𝒏 𝒑𝒊𝒏𝒋𝒂𝒎𝒂𝒏 𝒅𝒂𝒉 𝒅𝒊𝒍𝒖𝒍𝒖𝒔𝒌𝒂𝒏... 𝑷𝒆𝒓𝒂𝒔𝒂𝒂𝒏 𝒕𝒊𝒅𝒂𝒌 𝒔𝒂𝒃𝒂𝒓 𝒅𝒂𝒏 𝒌𝒆𝒓𝒊𝒂𝒏𝒈𝒂𝒏 𝒑𝒂𝒅𝒂 𝒔𝒂𝒂𝒕

SYUKUR

🥯𝐓𝐄𝐇 𝐓𝐀𝐑𝐈𝐊 𝐒𝐄𝐒𝐈🥯 Mantap!! Stock 𝐒𝐂𝐊 𝐌𝐎𝐓𝐎𝐑 𝐒𝐃𝐍 𝐁𝐇𝐃 sentiasa fresh dari kilang, ni stock last bossku. Tunggu stock baru coming pula lepasni woohoo🥳🥳 ( ͡~ ͜ʖ ͡°) ( ͡~ ͜ʖ ͡°) ( ͡~ ͜ʖ ͡°) ( ͡~ ͜ʖ ͡°) #sckmotorsdnbhd #kitakenalsebabmotor #jomberhonda #DepositRM50 #share #GEMPAK #boonsiewhonda #depositmurah

New Logo of SCK MOTOR

☕ #𝐓𝐄𝐇 𝐓𝐀𝐑𝐈𝐊 𝐒𝐄𝐒𝐈# 🍩 𝐍𝐄𝐖 𝐋𝐎𝐆𝐎, 𝐍𝐄𝐖 𝐁𝐎𝐀𝐑𝐃, 𝐍𝐄𝐖 𝐀𝐂𝐇𝐈𝐄𝐕𝐄𝐌𝐄𝐍𝐓 Kalini logo ada sayap!! boleh maju lagi jauh kedepan. Cantikkan logo ni😘😍 𝑱𝑶𝑴 𝑺𝑼𝑷𝑷𝑶𝑹𝑻 𝑺𝑪𝑲 𝑴𝑶𝑻𝑶𝑹 𝑺𝑫𝑵 𝑩𝑯𝑫❗️❗️ #sckmotorsdnbhd #kitakenalsebabmotor #jomberhonda #boonsiewhonda #share #DepositRM50 #depositmurah

datang lah rapat rapat

☕️🍿𝐓𝐄𝐇 𝐓𝐀𝐑𝐈𝐊 𝐒𝐄𝐒𝐈☕️🍿 Ini antara motorsikal yang mampu milik, bulanan tak terlalu mahal sangat dengan 𝐃𝐄𝐏𝐎𝐒𝐈𝐓 𝐑𝐌𝟓𝟎💲. Bayar 𝐑𝐌𝟓𝟎💲 siap sekali semua termasuk dengan 𝐈𝐧𝐬𝐮𝐫𝐚𝐧𝐜𝐞 𝐅𝐢𝐫𝐬𝐭 𝐏𝐚𝐫𝐭𝐲 𝐀𝐥𝐥 𝐑𝐢𝐝𝐞𝐫. Bayar bila loan dah luluss pulak tu♥️❤️💕 Ha nak risau apa bossku😆😙, tak ada scam scam ni dah❌❌ www.wasap.my/60123245653/AMAN www.wasap.my/60126413533/IRDINA www.wasap.my/60126485653/AUNTIE www.wasap.my/60129353371/AISHAH #sckmotorsdnbhd #jombe

🎮𝑪𝑨𝑺𝑲𝑨𝑵 𝑴𝑰𝑵𝑫𝑨 𝑽𝑰𝑨 𝑮𝑨𝑴𝑬 𝑺𝑪𝑲🎮

🎮𝑪𝑨𝑺𝑲𝑨𝑵 𝑴𝑰𝑵𝑫𝑨 𝑽𝑰𝑨 𝑮𝑨𝑴𝑬 𝑺𝑪𝑲🎮 Main game susun-susun best jugak🥰. Susun sambil teka model apa yang jadi untuk final image nanti😻 Jeng Jeng Jeng🥳🥳🥳🥳 #sckmotorsdnbhd #jomberhonda #kitakenalsebabmotor #gameonline #gamesck

☕️𝐓𝐄𝐇 𝐓𝐀𝐑𝐈𝐊 𝐒𝐄𝐒𝐒𝐈𝐎𝐍 (𝐓𝐓𝐒)☕️

☕️𝐓𝐄𝐇 𝐓𝐀𝐑𝐈𝐊 𝐒𝐄𝐒𝐒𝐈𝐎𝐍 (𝐓𝐓𝐒)☕️ Bila dah banyak motosikal ni fuhh!! makin pening nak pilih untuk OOTD Suggest min nak guna motosikal 𝐒𝐂𝐊 𝐌𝐎𝐓𝐎𝐑 𝐒𝐃𝐍 𝐁𝐇𝐃😘😘 menyediakan pelbagai pakej ansuran pinjaman motosikal kemudahan anda. 😘😘 𝑩𝒂𝒚𝒂𝒓 𝒎𝒖𝒌𝒂 𝒔𝒆𝒓𝒆𝒏𝒅𝒂𝒉 𝑹𝑴𝟓𝟎 𝒋𝒆. 🏍𝐉𝐀𝐑𝐀𝐊 𝐭𝐢𝐝𝐚𝐤 𝐣𝐚𝐝𝐢 𝐦𝐚𝐬𝐚𝐥𝐚𝐡 𝐚𝐭𝐚𝐮 𝐬𝐚𝐭𝐮 𝐢𝐬𝐮 𝐮𝐧𝐭𝐮𝐤 𝐚𝐧𝐝𝐚 𝐝𝐚𝐩𝐚𝐭𝐤𝐚𝐧 𝐦𝐨𝐭𝐨𝐬𝐢𝐤𝐚𝐥 𝐢𝐝𝐚𝐦𝐚𝐧 𝐚𝐧𝐝𝐚. 🏍 𝑾𝑯𝑨𝑻𝑨𝑷𝑷 𝑲𝑨𝑴𝑰 𝑺𝑬𝑲𝑨𝑹

🤑𝐂𝐁𝐑𝟏𝟓𝟎 𝐑𝐄𝐏𝐒𝐎𝐋 𝐑𝐄𝐀𝐃𝐘 𝐒𝐓𝐎𝐂𝐊🤑

🤑𝐂𝐁𝐑𝟏𝟓𝟎 𝐑𝐄𝐏𝐒𝐎𝐋 𝐑𝐄𝐀𝐃𝐘 𝐒𝐓𝐎𝐂𝐊🤑 Gempak bossku!!🔥💥 sebelum ni 𝐂𝐁𝐑𝟏𝟓𝟎 warna grey dan red sahaja, kalini 𝐑𝐞𝐩𝐬𝐨𝐥🤩. Ha yang mana peminat 𝐑𝐞𝐩𝐬𝐨𝐥 atau pengumpul model-model repsol. Boleh la datang ke 𝐒𝐂𝐊 𝐌𝐎𝐓𝐎𝐑 𝐒𝐃𝐍 𝐁𝐇𝐃. Tengok depan mata pun cantik tau🥰. 𝑫𝒆𝒑𝒐𝒔𝒊𝒕 𝑹𝒎𝟓𝟎 juga ni😎 #DepositRM50 #sckmotorsdnbhd #jomberhonda #kitakenalsebabmotor #boonsiewhonda #depositmurah #CBR150R #cbr150repsol #Repsol #RepsolTeam

𝐄𝐖 𝐋𝐎𝐆𝐎, 𝐍𝐄𝐖 𝐁𝐎𝐀𝐑𝐃, 𝐍𝐄𝐖 𝐀𝐂𝐇𝐈𝐄𝐕𝐄𝐌𝐄𝐍𝐓

☕ #𝐓𝐄𝐇 𝐓𝐀𝐑𝐈𝐊 𝐒𝐄𝐒𝐈# 🍩 𝐍𝐄𝐖 𝐋𝐎𝐆𝐎, 𝐍𝐄𝐖 𝐁𝐎𝐀𝐑𝐃, 𝐍𝐄𝐖 𝐀𝐂𝐇𝐈𝐄𝐕𝐄𝐌𝐄𝐍𝐓 Kalini logo ada sayap!! boleh maju lagi jauh kedepan. Cantikkan logo ni😘😍 𝑱𝑶𝑴 𝑺𝑼𝑷𝑷𝑶𝑹𝑻 𝑺𝑪𝑲 𝑴𝑶𝑻𝑶𝑹 𝑺𝑫𝑵 𝑩𝑯𝑫❗️❗️ #sckmotorsdnbhd #kitakenalsebabmotor #jomberhonda #boonsiewhonda #share #DepositRM50 #depositmurah

NAK MOTOR??!!

☕️🍪𝐓𝐄𝐇 𝐓𝐀𝐑𝐈𝐊 𝐒𝐄𝐒𝐈☕️🍪 Nak motor cepat-cepat ha ni ambil motor 𝐑𝐒𝐗𝟏𝟓𝟎 sentiasa 𝐫𝐞𝐚𝐝𝐲 𝐬𝐭𝐨𝐜𝐤🥰🔥. Lagi-lagi warna lemon ni, warna unik so tu yang banyak kat kedai ramai orang cari, kilang pun hasilkan banyak 𝐑𝐒𝐗𝟏𝟓𝟎 warna lemon🍋 📱PM kami cepat kalau nak tahu maklumat lanjut, selagi stock masih ada: www.wasap.my/60123245653/AMAN www.wasap.my/60126413533/IRDINA www.wasap.my/60126485653/AUNTIE www.wasap.my/60129353371/AISHAH #sckmotorsdnbhd #kitakenalsebabmotor #j

TRY DULU

🎮𝑪𝑨𝑺𝑲𝑨𝑵 𝑴𝑰𝑵𝑫𝑨 𝑽𝑰𝑨 𝑮𝑨𝑴𝑬 𝑺𝑪𝑲🎮 Geng! Teka ni model apa. Min bagi hint-hint sikit model yang ramai orang cari dan mampu milik😱😱. Harga murah sikit berbanding RSX150. Haa Teka lahh🤭🤭 #sckmotorsdnbhd #jomberhonda #kitakenalsebabmotor #minigame #gameonline

PEKA PADA TRAFFIC MASA MENUNGGANG MOTOSIKAL

# 𝐓𝐄𝐇 𝐓𝐀𝐑𝐈𝐊 𝐒𝐄𝐒𝐈 𝐓𝐓𝐒 # 🍷𝐊𝐞𝐩𝐚𝐝𝐚 𝐩𝐞𝐧𝐠𝐠𝐮𝐧𝐚 𝐣𝐚𝐥𝐚𝐧 𝐫𝐚𝐲𝐚, 𝐣𝐚𝐧𝐠𝐚𝐧 𝐥𝐚𝐡 𝐦𝐞𝐦𝐚𝐧𝐝𝐮 𝐬𝐞𝐥𝐞𝐩𝐚𝐬 𝐦𝐢𝐧𝐮𝐦 𝐚𝐫𝐚𝐤. 🍷𝐈𝐧𝐢 𝐦𝐞𝐦𝐛𝐚𝐡𝐚𝐲𝐚 𝐭𝐚𝐮, 𝐣𝐢𝐤𝐚 𝐚𝐧𝐝𝐚 𝐦𝐢𝐧𝐢𝐮𝐦 𝐚𝐫𝐚𝐤 𝐝𝐚𝐧 𝐦𝐞𝐦𝐚𝐧𝐝𝐮, 𝐭𝐚𝐤 𝐚𝐩𝐞 𝐲𝐨𝐮 𝐬𝐞𝐧𝐝𝐢𝐫𝐢 𝐭𝐚𝐧𝐠𝐠𝐮𝐧𝐠 𝐤𝐚𝐧 𝐚𝐤𝐢𝐛𝐚𝐭 𝐤𝐞𝐦𝐚𝐥𝐚𝐧𝐠𝐚𝐧 𝐭𝐞𝐭𝐚𝐩𝐢, 𝐩𝐞𝐫𝐛𝐮𝐚𝐭𝐚𝐧 𝐚𝐧𝐝𝐚 𝐢𝐧𝐢 𝐦𝐞𝐧𝐲𝐮𝐬𝐚𝐡𝐤𝐚𝐧 𝐝𝐚𝐧 𝐦𝐞𝐦𝐛𝐚𝐡𝐚𝐲𝐚𝐤𝐚𝐧 𝐩𝐞𝐧𝐠𝐠𝐮𝐧𝐚 𝐣𝐚𝐥𝐚𝐧 𝐫𝐚𝐲𝐚 𝐥

usah kalut

☕#𝐓𝐄𝐇 𝐓𝐀𝐑𝐈𝐊 𝐒𝐄𝐒𝐈#🍩 😥😥𝑨𝒅𝒂𝒌𝒂𝒉 𝒂𝒏𝒅𝒂 𝒎𝒆𝒎𝒂𝒌𝒊-𝒎𝒂𝒌𝒊 𝒂𝒕𝒂𝒖 𝒑𝒐𝒏 𝒂𝒏𝒅𝒂 𝒅𝒂𝒉 𝒎𝒆𝒎𝒂𝒏𝒈 𝒃𝒊𝒂𝒔𝒂 𝒕𝒓𝒂𝒇𝒊𝒌 𝒅𝒊 𝒃𝒂𝒏𝒅𝒂𝒓 𝒕𝒊𝒂𝒑 𝒉𝒂𝒓𝒊 𝒘𝒂𝒌𝒕𝒖 𝒖𝒍𝒂𝒏𝒈-𝒂𝒍𝒊𝒌 𝒌𝒆𝒓𝒋𝒂..... 😥😥 Adakah anda sentiasa terasa letih?! Adakah anda terasa bazir masa?! Adakah anda terasa mahu balik rumah cepat?! Adakah anda........ 𝐒𝐂𝐊 𝐌𝐎𝐓𝐎𝐑 𝐒𝐃𝐍 𝐁𝐇𝐃😘😘 menyediakan pelbagai pakej ansuran pinjaman motosikal kemudahan anda. 😘😘 𝑩𝒂𝒚𝒂𝒓 𝒎𝒖

🎮𝑪𝑨𝑺𝑲𝑨𝑵 𝑴𝑰𝑵𝑫𝑨 𝑽𝑰𝑨 𝑮𝑨𝑴𝑬 𝑺𝑪𝑲🎮

🎮𝑪𝑨𝑺𝑲𝑨𝑵 𝑴𝑰𝑵𝑫𝑨 𝑽𝑰𝑨 𝑮𝑨𝑴𝑬 𝑺𝑪𝑲🎮 Main teka-teki jom!! Teka ni model apa❓ boleh comment dekat bawah👇👇 Mana tau ada susuprisee kan opss🤭 #sckmotorsdnbhd #jomberhonda #kitakenalsebabmotor #gameonline #fbgame

Akhirnya, motoku sampai

🥛 # 𝐓𝐓𝐒 𝐓𝐄𝐇 𝐓𝐀𝐑𝐈𝐊 𝐒𝐄𝐒𝐈 # 🥢 ❤️‍🔥𝑲𝒆𝒃𝒂𝒏𝒚𝒂𝒌𝒌𝒂𝒏 𝟗𝟗% 𝒄𝒖𝒔𝒕𝒐𝒎𝒆𝒓 𝒚𝒂𝒏𝒈 𝒅𝒂𝒉 𝒕𝒂𝒉𝒖 𝒑𝒊𝒏𝒋𝒂𝒎𝒂𝒏 𝒅𝒂𝒉 𝒅𝒊𝒍𝒖𝒍𝒖𝒔𝒌𝒂𝒏, 𝒎𝒂𝒌𝒂 𝒅𝒊𝒂 𝒎𝒂𝒉𝒖 𝒕𝒖𝒏𝒕𝒖𝒕 𝒎𝒐𝒕𝒐𝒓 𝒕𝒖𝒉 𝒑𝒂𝒅𝒂 𝒔𝒂𝒂𝒕 𝒅𝒊𝒂 𝒕𝒂𝒉𝒖 𝒌𝒆𝒑𝒖𝒕𝒖𝒔𝒂𝒏 𝒑𝒊𝒏𝒋𝒂𝒎𝒂𝒏 𝒅𝒂𝒉 𝒅𝒊𝒍𝒖𝒍𝒖𝒔𝒌𝒂𝒏...❤️‍🔥 🥳𝑷𝒆𝒓𝒂𝒔𝒂𝒂𝒏 𝒕𝒊𝒅𝒂𝒌 𝒔𝒂𝒃𝒂𝒓 𝒅𝒂𝒏 𝒌𝒆𝒓𝒊𝒂𝒏𝒈𝒂𝒏 𝒑𝒂𝒅𝒂 𝒔𝒂𝒂𝒕 𝒎𝒆𝒓𝒆𝒌𝒂 𝒕𝒂𝒉𝒖 𝒎𝒆𝒓𝒆𝒌𝒂 𝒃𝒐𝒍𝒆𝒉 *𝑩𝑬𝑹𝑯𝑶𝑵𝑫𝑨* 𝒔𝒆𝒃𝒖𝒂𝒉 𝒎𝒐𝒕

𝐍𝐄𝐖 𝐋𝐎𝐆𝐎, 𝐍𝐄𝐖 𝐁𝐎𝐀𝐑𝐃, 𝐍𝐄𝐖 𝐀𝐂𝐇𝐈𝐄𝐕𝐄𝐌𝐄𝐍𝐓

☕ #𝐓𝐄𝐇 𝐓𝐀𝐑𝐈𝐊 𝐒𝐄𝐒𝐈# 🍩 𝐍𝐄𝐖 𝐋𝐎𝐆𝐎, 𝐍𝐄𝐖 𝐁𝐎𝐀𝐑𝐃, 𝐍𝐄𝐖 𝐀𝐂𝐇𝐈𝐄𝐕𝐄𝐌𝐄𝐍𝐓 Kalini logo ada sayap!! boleh maju lagi jauh kedepan. Cantikkan logo ni😘😍 𝑱𝑶𝑴 𝑺𝑼𝑷𝑷𝑶𝑹𝑻 𝑺𝑪𝑲 𝑴𝑶𝑻𝑶𝑹 𝑺𝑫𝑵 𝑩𝑯𝑫❗️❗️ #sckmotorsdnbhd #kitakenalsebabmotor #jomberhonda #boonsiewhonda #share #DepositRM50 #depositmurah

main dengan BEAT

🎮𝑪𝑨𝑺𝑲𝑨𝑵 𝑴𝑰𝑵𝑫𝑨 𝑽𝑰𝑨 𝑮𝑨𝑴𝑬 𝑺𝑪𝑲🎮 Dah puas jalan-jalan naik beat110, kasi servis la satu kali. Kesian motor tu dah bawak jauh-jauh, kasi sayang la kan🌺🎈🎁🎀 #sckmotorsdnbhd #jomberhonda #kitakenalsebabmotor #SemangatImpian #LikeAndShare

cuba teka ape model ini?

🎮𝑪𝑨𝑺𝑲𝑨𝑵 𝑴𝑰𝑵𝑫𝑨 𝑽𝑰𝑨 𝑮𝑨𝑴𝑬 𝑺𝑪𝑲🎮 Susun nombor ikut turutan sampai jadi sebijik motor RS150r bossku🥳🥳 Mana tahu tiba-tiba RS150r jatuh daripada langit😆 #sckmotorsdnbhd #jomberhonda #kitakenalsebabmotor #SemangatImpian #LikeAndShare

cuba dulu

🎮𝑪𝑨𝑺𝑲𝑨𝑵 𝑴𝑰𝑵𝑫𝑨 𝑽𝑰𝑨 𝑮𝑨𝑴𝑬 𝑺𝑪𝑲🎮 Susun ikut turutan yang betul, sampai jadi motosikal wave125i guyss🥳 #sckmotorsdnbhd #jomberhonda #kitakenalsebabmotor #gameday #gamers

guess!!

🎮𝑪𝑨𝑺𝑲𝑨𝑵 𝑴𝑰𝑵𝑫𝑨 𝑽𝑰𝑨 𝑮𝑨𝑴𝑬 𝑺𝑪𝑲🎮 Jom main susun puzzle secara online, ha tak pernah kan. So kengkawan kepingan mana satu yang boleh lengkapkan gamabr tu?🧐 ✧♡(◕‿◕✿) ✧♡(◕‿◕✿) ✧♡(◕‿◕✿) #sckmotorsdnbhd #jomberhonda

main kejap

𝐑𝐞𝐡𝐚𝐭 𝐤𝐞𝐣𝐚𝐩 𝐝𝐚𝐧 𝐜𝐮𝐛𝐚 𝐜𝐚𝐫𝐢 ¯\_(⊙_ʖ⊙)_/¯ 𝐁𝐄𝐀𝐓 𝐦𝐚𝐧𝐚 𝐦𝐢𝐧 𝐩𝐚𝐫𝐤𝐢𝐧𝐠 , 𝐦𝐢𝐧 𝐥𝐮𝐩𝐚 𝐭𝐚𝐝𝐢 𝐩𝐚𝐫𝐤𝐢𝐧𝐠, 𝐜𝐚𝐫𝐢 𝐜𝐚𝐫𝐢 𝐭𝐚𝐤 𝐝𝐚𝐩𝐚𝐭 , 𝐜𝐮𝐛𝐚 𝐚𝐧𝐝𝐚 𝐜𝐚𝐫𝐢𝐤𝐚𝐧 𝐮𝐧𝐭𝐮𝐤 𝐦𝐢𝐧 𝐲𝐞𝐚𝐡, 𝐤𝐚𝐬𝐢𝐡 𝐭𝐚𝐡𝐮 𝐦𝐢𝐧 𝐲𝐞𝐚𝐡... ‧º·(˚ ˃̣̣̥⌓˂̣̣̥ )‧º·˚ 𝐰𝐚𝐫𝐧𝐚 𝐤𝐮𝐧𝐢𝐧𝐠, 𝐦𝐨𝐭𝐨𝐫 𝐦𝐢𝐧 𝐢𝐧𝐢 𝐲𝐞𝐚𝐡... #sckmotorsdnbhd #jomberhonda #kitakenalsebabmotor #honda

betol ke???

🥛 # 𝐓𝐓𝐒 𝐓𝐄𝐇 𝐓𝐀𝐑𝐈𝐊 𝐒𝐄𝐒𝐈 # 🥢 🍉 𝐘𝐞𝐚𝐡, 𝐤𝐞𝐛𝐚𝐧𝐲𝐚𝐤𝐤𝐚𝐧 𝐤𝐚𝐦𝐢 𝐤𝐞𝐧𝐚𝐥 𝐜𝐮𝐬𝐭𝐨𝐦𝐞𝐫 𝐦𝐞𝐥𝐚𝐥𝐮𝐢 𝐬𝐨𝐬𝐢𝐚𝐥 𝐦𝐞𝐝𝐢𝐚, 𝐚𝐝𝐚 𝐣𝐮𝐠𝐚 𝐜𝐮𝐬𝐭𝐨𝐦𝐞𝐫, 𝐮𝐧𝐭𝐮𝐤 𝐤𝐞𝐧𝐚𝐥 𝐩𝐚𝐬𝐭𝐢 😼𝐊𝐄𝐖𝐔𝐉𝐔𝐃𝐀𝐍 𝐒𝐂𝐊 𝐌𝐎𝐓𝐎𝐑 𝐒𝐃𝐍 𝐁𝐇𝐃😼, 𝐲𝐚𝐧𝐠 𝐭𝐢𝐧𝐠𝐠𝐚𝐥 𝐛𝐞𝐫𝐝𝐞𝐤𝐚𝐭𝐚𝐧 𝐝𝐚𝐭𝐚𝐧𝐠 𝐮𝐧𝐭𝐮𝐤 𝐥𝐚𝐰𝐚𝐭. 🍉𝐌𝐢𝐧 𝐭𝐢𝐝𝐚𝐤 𝐛𝐨𝐡𝐨𝐧𝐠, 𝐚𝐝𝐚 𝐜𝐮𝐬𝐭𝐨𝐦𝐞𝐫 𝐝𝐚𝐭𝐚𝐧𝐠 𝐝𝐚𝐫𝐢 𝐏𝐀𝐇𝐀𝐍𝐆, 𝐉𝐎𝐇𝐎𝐑, 𝐊𝐄𝐋𝐀𝐍𝐓𝐀𝐍, 𝐏𝐄𝐑𝐀𝐊,

𝐍𝐄𝐖 𝐋𝐎𝐆𝐎, 𝐍𝐄𝐖 𝐁𝐎𝐀𝐑𝐃, 𝐍𝐄𝐖 𝐀𝐂𝐇𝐈𝐄𝐕𝐄𝐌𝐄𝐍𝐓

☕ #𝐓𝐄𝐇 𝐓𝐀𝐑𝐈𝐊 𝐒𝐄𝐒𝐈# 🍩 𝐍𝐄𝐖 𝐋𝐎𝐆𝐎, 𝐍𝐄𝐖 𝐁𝐎𝐀𝐑𝐃, 𝐍𝐄𝐖 𝐀𝐂𝐇𝐈𝐄𝐕𝐄𝐌𝐄𝐍𝐓 Kalini logo ada sayap!! boleh maju lagi jauh kedepan. Cantikkan logo ni😘😍 𝑱𝑶𝑴 𝑺𝑼𝑷𝑷𝑶𝑹𝑻 𝑺𝑪𝑲 𝑴𝑶𝑻𝑶𝑹 𝑺𝑫𝑵 𝑩𝑯𝑫❗️❗️ #sckmotorsdnbhd #kitakenalsebabmotor #jomberhonda #boonsiewhonda #share #DepositRM50 #depositmurah

CUBA CARI

# 𝐓𝐓𝐒 𝐓𝐄𝐇 𝐓𝐀𝐑𝐈𝐊 𝐒𝐄𝐒𝐈 # 😏𝐁𝐞𝐫𝐞𝐡𝐚𝐭 𝐤𝐞𝐣𝐚𝐩 𝐚𝐤𝐭𝐢𝐯𝐢𝐭𝐢 𝐚𝐧𝐝𝐚 𝐬𝐞𝐤𝐚𝐫𝐚𝐧𝐠, 𝐜𝐮𝐛𝐚 𝐜𝐚𝐫𝐢 𝐲𝐚𝐧𝐠 𝐝𝐢𝐦𝐢𝐧𝐭𝐚 𝐨𝐥𝐞𝐡 𝐠𝐚𝐦𝐛𝐚𝐫 𝐩𝐨𝐬𝐭𝐞𝐫 𝐢𝐧𝐢, 𝐮𝐣𝐢 𝐦𝐚𝐭𝐚, 𝐮𝐣𝐢 𝐦𝐢𝐧𝐝𝐚...😏 😎𝐄𝐧𝐣𝐨𝐲 𝐞𝐚𝐲𝐚𝐡😎 #sckmotorsdnbhd #jomberhonda #kitakenalsebabmotor

KALUT NANTI KENA SAMAN

☕ # 𝐓𝐄𝐇 𝐓𝐀𝐑𝐈𝐊 𝐒𝐄𝐒𝐈 # ☕ 👻𝐔𝐒𝐀𝐇 𝐊𝐀𝐋𝐔𝐓 𝐲𝐞𝐚𝐡, 𝐢𝐤𝐮𝐭 𝐜𝐚𝐫𝐚 𝐜𝐚𝐫𝐚 𝐭𝐞𝐚𝐦 𝐬𝐚𝐩𝐨𝐭 𝐤𝐚𝐦𝐢 𝐝𝐚𝐥𝐚𝐦 𝐮𝐫𝐮𝐬𝐚𝐧 𝐩𝐞𝐫𝐦𝐨𝐡𝐨𝐧𝐚𝐧 𝐩𝐢𝐧𝐣𝐚𝐦𝐚𝐧 𝐚𝐧𝐬𝐮𝐫𝐚𝐧 𝐦𝐨𝐭𝐨𝐬𝐢𝐤𝐚𝐥 𝐚𝐧𝐝𝐚.👻 👻𝐔𝐒𝐀𝐇 𝐭𝐞𝐫𝐠𝐞𝐬𝐚 𝐠𝐞𝐬𝐚 𝐝𝐚𝐭𝐚𝐧𝐠 𝐤𝐞𝐝𝐚𝐢, 𝐤𝐚𝐧 𝐬𝐞𝐦𝐮𝐚 𝐝𝐚𝐡 𝐨𝐧𝐥𝐢𝐧𝐞 ! 𝐖𝐚𝐬𝐚𝐩 𝐝𝐨𝐤𝐮𝐦𝐞𝐧𝐭 𝐛𝐞𝐫𝐤𝐞𝐧𝐚𝐚𝐧 𝐤𝐞𝐩𝐚𝐝𝐚 𝐭𝐞𝐚𝐦 𝐬𝐚𝐩𝐨𝐭 𝐤𝐚𝐦𝐢. 𝐊𝐚𝐦𝐢 𝐬𝐞𝐧𝐭𝐢𝐚𝐬𝐚 𝐬𝐞𝐝𝐢𝐚 𝐦𝐞𝐦𝐛𝐚𝐧𝐭𝐮.👻 ( ━☞´◔‿ゝ◔`)━☞𝐏𝐀𝐊𝐄

🎮𝑪𝑨𝑺𝑲𝑨𝑵 𝑴𝑰𝑵𝑫𝑨 𝑽𝑰𝑨 𝑮𝑨𝑴𝑬 𝑺𝑪𝑲🎮

🎮𝑪𝑨𝑺𝑲𝑨𝑵 𝑴𝑰𝑵𝑫𝑨 𝑽𝑰𝑨 𝑮𝑨𝑴𝑬 𝑺𝑪𝑲🎮 Cari kepingan yang hilang tu, motosikal dash ni boskuuu🥳🥳🥳 #sckmotorsdnbhd #jomberhonda #kitakenalsebabmotor #SemangatImpian #LikeAndShare

🌞 # 𝐓𝐄𝐇 𝐓𝐀𝐑𝐈𝐊 𝐒𝐄𝐒𝐈 #  🌞

🌞 # 𝐓𝐄𝐇 𝐓𝐀𝐑𝐈𝐊 𝐒𝐄𝐒𝐈 # 🌞 ( ͡° ͜ʖ ͡°) 𝐌𝐢𝐧 𝐩𝐞𝐫𝐚𝐬𝐚𝐧 𝐜𝐮𝐬𝐭𝐨𝐦𝐞𝐫 𝐲𝐚𝐧𝐠 𝐝𝐚𝐡 𝐥𝐮𝐥𝐮𝐬 𝐩𝐞𝐫𝐦𝐨𝐡𝐨𝐧𝐚𝐧, 𝐝𝐚𝐡 𝐛𝐚𝐲𝐚𝐫 𝐝𝐞𝐩𝐨𝐬𝐢𝐭 , 𝐝𝐚𝐡 𝐭𝐚𝐧𝐝𝐚𝐭𝐚𝐧𝐠𝐚𝐧 𝐚𝐠𝐫𝐞𝐞𝐦𝐞𝐧𝐭, 𝐦𝐚𝐤𝐚 𝐦𝐞𝐫𝐞𝐤𝐚 𝐦𝐚𝐡𝐮 𝐤𝐞𝐥𝐮𝐚𝐫 𝐦𝐨𝐭𝐨𝐫 𝐩𝐚𝐝𝐚 𝐦𝐚𝐬𝐚 𝐲𝐚𝐧𝐠 𝐬𝐚𝐦𝐚 𝐬𝐞𝐭𝐞𝐥𝐚𝐡 𝐬𝐞𝐬𝐢 𝐭𝐚𝐧𝐝𝐚𝐭𝐚𝐧𝐠𝐚𝐧 𝐢𝐧𝐢 𝐬𝐞𝐥𝐞𝐬𝐚𝐢. ( ͡° ͜ʖ ͡°) 𝐓𝐞𝐚𝐦 𝐒𝐚𝐩𝐨𝐭𝐥𝐚𝐡 𝐩𝐞𝐫𝐥𝐮 𝐞𝐱𝐩𝐥𝐚𝐢𝐧 𝐩𝐚𝐝𝐚 𝐦𝐞𝐫𝐞𝐤𝐚, 𝐢𝐧𝐢 𝐛𝐮𝐤𝐚𝐧 𝐛𝐞𝐥𝐢

🎮𝑪𝑨𝑺𝑲𝑨𝑵 𝑴𝑰𝑵𝑫𝑨 𝑽𝑰𝑨 𝑮𝑨𝑴𝑬 𝑺𝑪𝑲🎮

🎮𝑪𝑨𝑺𝑲𝑨𝑵 𝑴𝑰𝑵𝑫𝑨 𝑽𝑰𝑨 𝑮𝑨𝑴𝑬 𝑺𝑪𝑲🎮 lagi main teka-teka motosikal sporty, motosikal apa ye geng? Boleh kongsi jawapan dekat comment🥳🥰 #sckmotorsdnbhd #jomberhonda #kitakenalsebabmotor #DepositRM50 #gameday

main kejap.....

🎮𝑪𝑨𝑺𝑲𝑨𝑵 𝑴𝑰𝑵𝑫𝑨 𝑽𝑰𝑨 𝑮𝑨𝑴𝑬 𝑺𝑪𝑲🎮 Pemilik 𝐃𝐚𝐬𝐡𝟏𝟐𝟓 come here servis motor di 𝐒𝐂𝐊 𝐌𝐎𝐓𝐎𝐑 𝐒𝐃𝐍 𝐁𝐇𝐃. Nak motor tahan lama kan, mestila kena jaga elok-elok bossku🥳 #sckmotorsdnbhd #kitakenalsebabmotor #jomberhonda #Boonsiewhonda #likeshare #instalikes

😥😥𝑨𝒅𝒂𝒌𝒂𝒉 𝒂𝒏𝒅𝒂 𝒎𝒆𝒎𝒂𝒌𝒊-𝒎𝒂𝒌𝒊

☕#𝐓𝐄𝐇 𝐓𝐀𝐑𝐈𝐊 𝐒𝐄𝐒𝐈#🍩 😥😥𝑨𝒅𝒂𝒌𝒂𝒉 𝒂𝒏𝒅𝒂 𝒎𝒆𝒎𝒂𝒌𝒊-𝒎𝒂𝒌𝒊 𝒂𝒕𝒂𝒖 𝒑𝒐𝒏 𝒂𝒏𝒅𝒂 𝒅𝒂𝒉 𝒎𝒆𝒎𝒂𝒏𝒈 𝒃𝒊𝒂𝒔𝒂 𝒕𝒓𝒂𝒇𝒊𝒌 𝒅𝒊 𝒃𝒂𝒏𝒅𝒂𝒓 𝒕𝒊𝒂𝒑 𝒉𝒂𝒓𝒊 𝒘𝒂𝒌𝒕𝒖 𝒖𝒍𝒂𝒏𝒈-𝒂𝒍𝒊𝒌 𝒌𝒆𝒓𝒋𝒂..... 😥😥 Adakah anda sentiasa terasa letih?! Adakah anda terasa bazir masa?! Adakah anda terasa mahu balik rumah cepat?! Adakah anda........ 𝐒𝐂𝐊 𝐌𝐎𝐓𝐎𝐑 𝐒𝐃𝐍 𝐁𝐇𝐃😘😘 menyediakan pelbagai pakej ansuran pinjaman motosikal kemudahan anda. 😘😘 𝑩𝒂𝒚𝒂𝒓 𝒎𝒖

usah marah marah lagi

☕#𝐓𝐄𝐇 𝐓𝐀𝐑𝐈𝐊 𝐒𝐄𝐒𝐈#🍩 😥😥𝑨𝒅𝒂𝒌𝒂𝒉 𝒂𝒏𝒅𝒂 𝒎𝒆𝒎𝒂𝒌𝒊-𝒎𝒂𝒌𝒊 𝒂𝒕𝒂𝒖 𝒑𝒐𝒏 𝒂𝒏𝒅𝒂 𝒅𝒂𝒉 𝒎𝒆𝒎𝒂𝒏𝒈 𝒃𝒊𝒂𝒔𝒂 𝒕𝒓𝒂𝒇𝒊𝒌 𝒅𝒊 𝒃𝒂𝒏𝒅𝒂𝒓 𝒕𝒊𝒂𝒑 𝒉𝒂𝒓𝒊 𝒘𝒂𝒌𝒕𝒖 𝒖𝒍𝒂𝒏𝒈-𝒂𝒍𝒊𝒌 𝒌𝒆𝒓𝒋𝒂..... 😥😥 Adakah anda sentiasa terasa letih?! Adakah anda terasa bazir masa?! Adakah anda terasa mahu balik rumah cepat?! Adakah anda........ 𝐒𝐂𝐊 𝐌𝐎𝐓𝐎𝐑 𝐒𝐃𝐍 𝐁𝐇𝐃😘😘 menyediakan pelbagai pakej ansuran pinjaman motosikal kemudahan anda. 😘😘 𝑩𝒂𝒚𝒂𝒓 𝒎𝒖

🎮𝑪𝑨𝑺𝑲𝑨𝑵 𝑴𝑰𝑵𝑫𝑨 𝑽𝑰𝑨 𝑮𝑨𝑴𝑬 𝑺𝑪𝑲🎮

🎮𝑪𝑨𝑺𝑲𝑨𝑵 𝑴𝑰𝑵𝑫𝑨 𝑽𝑰𝑨 𝑮𝑨𝑴𝑬 𝑺𝑪𝑲🎮 Teka kepingan yang mana satu untuk RS150r ni🥳🤪 #sckmotorsdnbhd #jomberhonda #kitakenalsebabmotor #SemangatImpian #LikeAndShare

Sayang, ku nat skuter

☕️𝐓𝐄𝐇 𝐓𝐀𝐑𝐈𝐊 𝐒𝐄𝐒𝐒𝐈𝐎𝐍 (𝐓𝐓𝐒)☕️ Isteri dah pujuk suami tu takkan tak bagi kot sebiji motosikal baru😻 Sayang isteri maa, baru rezeki banyak datang🥳😁 #sckmotorsdnbhd #jomberhonda #kitakenalsebabmotor #dapatkansegera #SemangatImpian #vario150

tak sabar dapt motor ku

☕#𝐓𝐄𝐇 𝐓𝐀𝐑𝐈𝐊 𝐒𝐄𝐒𝐈#🍩 😥😥Kebanyakkan bakal pelanggan tidak ada transport untuk tuntut motosikal di kedai, dan juga perasan takut untuk kali pertama guna motosikal di atas jalan raya, maka customer minta penghantaran ke rumah.... 😥😥 𝐒𝐂𝐊 𝐌𝐎𝐓𝐎𝐑 𝐒𝐃𝐍 𝐁𝐇𝐃😘😘 menyediakan khidmat penghantaran yang berkos motosikal rentas daerah dan rentas negeri di seluruh semenanjung Malaysia. Sebut harga boleh rujuk pada agent kami. 😘😘 🏍𝐉𝐀𝐑𝐀𝐊 𝐭𝐢𝐝𝐚𝐤 𝐣𝐚𝐝𝐢 𝐦𝐚𝐬𝐚𝐥𝐚𝐡

ADuihai, mana yang pilih, dua dua pon suka

☕️𝐓𝐄𝐇 𝐓𝐀𝐑𝐈𝐊 𝐒𝐄𝐒𝐒𝐈𝐎𝐍 (𝐓𝐓𝐒)☕️ 2 model yang ramai peminat. Aduh❗️❗️ tak tahu la bossku nak pilih mana. Dua-dua cantik dan enjin padu😵 #sckmotorsdnbhd #kitakenalsebabmotor #jomberhonda #SemangatImpian #RSX150 #dapatkansegera #rs150r

🎮𝑪𝑨𝑺𝑲𝑨𝑵 𝑴𝑰𝑵𝑫𝑨 𝑽𝑰𝑨 𝑮𝑨𝑴𝑬 𝑺𝑪𝑲🎮

🎮𝑪𝑨𝑺𝑲𝑨𝑵 𝑴𝑰𝑵𝑫𝑨 𝑽𝑰𝑨 𝑮𝑨𝑴𝑬 𝑺𝑪𝑲🎮 Geng dah dapat motor baru kena jaga tau, kena follow semua time service. Baru la motosikal tu tahan lama🥰 #sckmotorsdnbhd #jomberhonda #kitakenalsebabmotor #SemangatImpian #LikeAndShare

WhatsApp I🤖𝐂𝐀𝐒𝐊𝐀𝐍 𝐌𝐈𝐍𝐃𝐀 𝐕𝐈𝐀 𝐆𝐀𝐌𝐄 𝐒𝐂𝐊🤖mage 2022-04-29 at 7.25.16 AM

🤖𝐂𝐀𝐒𝐊𝐀𝐍 𝐌𝐈𝐍𝐃𝐀 𝐕𝐈𝐀 𝐆𝐀𝐌𝐄 𝐒𝐂𝐊🤖 hello geng boleh cari kepingan puzzle yang hilang ye😌, boleh tulis dekat comment dibawah😁🥰 #sckmotorsdnbhd #jomberhonda #kitakenalsebabmotor #Boonsiewhonda #game #gameday

HELLO, WEI WEI WEI

☕️𝐓𝐄𝐇 𝐓𝐀𝐑𝐈𝐊 𝐒𝐄𝐒𝐒𝐈𝐎𝐍☕️ Hello geng spiderman pun cari motosikal lah.. So geng boleh call team kami 𝐒𝐂𝐊 𝐌𝐎𝐓𝐎𝐑 𝐒𝐃𝐍 𝐁𝐇𝐃 untuk tahu maklumat lanjut ye😉 www.wasap.my/60123245653/nak-motorsikal-baru-HONDA www.wasap.my/60126413533/nak-motorsikal-baru-HONDA www.wasap.my/60126485653/nak-motorsikal-baru-HONDA www.wasap.my/60129353371/nak-motorsikal-baru-HONDA #sckmotorsdnbhd #kitakenalsebabmotor #jomberhonda #Boonsiewhonda #likeshare #boonsiewhonda

🎮𝑪𝑨𝑺𝑲𝑨𝑵 𝑴𝑰𝑵𝑫𝑨 𝑽𝑰𝑨 𝑮𝑨𝑴𝑬 𝑺𝑪𝑲🎮

🎮𝑪𝑨𝑺𝑲𝑨𝑵 𝑴𝑰𝑵𝑫𝑨 𝑽𝑰𝑨 𝑮𝑨𝑴𝑬 𝑺𝑪𝑲🎮 Guyss!! Cari motor beat110 gengg, nanti comment nombor kat bawah😚😋 #sckmotorsdnbhd #jomberhonda #kitakenalsebabmotor #SemangatImpian #LikeAndShare

Ape you tengah fikir lagi.

Ketenangan lelaki adalah bila dapat keluar ride dengan kawan-kawan atau sorang-sorang. Jadi hargailah motosikal anda, yang dapat tenangkan fikiran heheheheh🤣😝🤭 ( ๑ ❛ ڡ ❛ ๑ )❤ ( ๑ ❛ ڡ ❛ ๑ )❤ ( ๑ ❛ ڡ ❛ ๑ )❤ #KitaKenalSebabMotor #SemangatImpian #JomberHonda #sckmotorsdnbhd #cbr150

🎮𝑪𝑨𝑺𝑲𝑨𝑵 𝑴𝑰𝑵𝑫𝑨 𝑽𝑰𝑨 𝑮𝑨𝑴𝑬 𝑺𝑪𝑲🎮

🎮𝑪𝑨𝑺𝑲𝑨𝑵 𝑴𝑰𝑵𝑫𝑨 𝑽𝑰𝑨 𝑮𝑨𝑴𝑬 𝑺𝑪𝑲🎮 Kira, kira jangan tak kira bossku #sckmotorsdnbhd #jomberhonda #kitakenalsebabmotor #SemangatImpian #LikeAndShare

😹𝑷𝒐𝒊𝒏𝒕 𝑶𝒇 𝑽𝒊𝒆𝒘: 𝑯𝒂𝒓𝒊 𝑷𝒆𝒓𝒕𝒂𝒎𝒂 𝑲𝒆𝒍𝒖𝒂𝒓 𝑴𝒐𝒕𝒐𝒔𝒊𝒌𝒂𝒍 𝑩𝒂𝒓𝒖😹

😹𝑷𝒐𝒊𝒏𝒕 𝑶𝒇 𝑽𝒊𝒆𝒘: 𝑯𝒂𝒓𝒊 𝑷𝒆𝒓𝒕𝒂𝒎𝒂 𝑲𝒆𝒍𝒖𝒂𝒓 𝑴𝒐𝒕𝒐𝒔𝒊𝒌𝒂𝒍 𝑩𝒂𝒓𝒖😹 Uii! takut woo mestilah jaga maa motosikal kalau baru keluar kedai, baru rasmi kejap je takut kena curi😝 #sckmotorsdnbhd #jomberhonda #boonsiewhonda #kitakenalsebabmotor #lawaklucu #lawakkeder #lawak

mengapo tak panggil ku?

bossku kena kunci jam kalau nak ambil on time kikikiki. Ayam tak ada salah woo 🤣😂 #sckmotorsdnbhd #jomberhonda #kitakenalsebabmotor #lawakhambar #lawak #lawaklucu #lawakviral

🎮𝑪𝑨𝑺𝑲𝑨𝑵 𝑴𝑰𝑵𝑫𝑨 𝑽𝑰𝑨 𝑮𝑨𝑴𝑬 𝑺𝑪𝑲🎮

🎮𝑪𝑨𝑺𝑲𝑨𝑵 𝑴𝑰𝑵𝑫𝑨 𝑽𝑰𝑨 𝑮𝑨𝑴𝑬 𝑺𝑪𝑲🎮 Cari motosikal RSX-150 yang tersembunyi, nanti comment dekat bawahh sini🥳 #sckmotorsdnbhd #jomberhonda #kitakenalsebabmotor #SemangatImpian #LikeAndShare

🎮𝑪𝑨𝑺𝑲𝑨𝑵 𝑴𝑰𝑵𝑫𝑨 𝑽𝑰𝑨 𝑮𝑨𝑴𝑬 𝑺𝑪𝑲🎮

🎮𝑪𝑨𝑺𝑲𝑨𝑵 𝑴𝑰𝑵𝑫𝑨 𝑽𝑰𝑨 𝑮𝑨𝑴𝑬 𝑺𝑪𝑲🎮 okay guyss kira logo honda warna merah guysss🥳 #sckmotorsdnbhd #jomberhonda #kitakenalsebabmotor #SemangatImpian #LikeAndShare

tak boleh tidor , esok nak ambil motor di SCK MOTOR

Dilema yang melanda pemilik motosikal baru, tipu lah kalau tak pernah rasa macam ni kan hihih berdebar debar😆 #jomberhonda #sckmotorsdnbhd #kitakenalsebabmotor #lawak #lawakviral #SemangatImpian

Raya Syiok

🌙𝑺𝑬𝑳𝑨𝑴𝑨𝑻 𝑴𝑬𝑵𝒀𝑨𝑴𝑩𝑼𝑻 𝑯𝑨𝑹𝑰 𝑹𝑨𝒀𝑨 𝑨𝑰𝑫𝑰𝑳𝑭𝑰𝑻𝑰𝑹𝑰 𝑴𝑨𝑨𝑭 𝒁𝑨𝑯𝑰𝑹 𝑫𝑨𝑵 𝑩𝑨𝑻𝑰𝑵🌙 Tok Dalang Pergi Ke Dusun🌳 Gadis India Memakai Sari💃🏻 Seikhlas Hati Jari Disusun🖐🏻 Memohon Maaf Kekhilafan Diri🤝 Admin ucapkan selamat hari raya, mohon maaf jika posting sebelum ini ada terguris hati ya💞 Jom makan ketupat rendang, kuih raya dan lain-lain juadah lagi nyumm nyumm🥗🥘🥤

raya syiok

SELAMAT MENYAMBUT HARI RAYA AIDILFITRI PADA ESOK HARI . Ucapan kepada orang tersayang (◍>◡<◍)⋈。✧♡ (◍>◡<◍)⋈。✧♡ #sckmotorsdnbhd #jomberhonda #kitakenalsebabmotor #LikeShare #comments #hariraya

Ini lah resipi rahsia kejayaan

Enjoy the procees untill you gain what you work for it💥🥰 Let's do this peeps!!! #sckmotorsdnbhd #jomberhonda #kitakenalsebabmotor #quote #quotesdaily

rasa serdehana

helloo!! semoga harini lebih baik daripada semalam🥳 #sckmotorsdnbhd #KitaKenalSebabMotor #JomberHonda #quotestoliveby #SemangatImpian #quoteoftheday

Fikir dan laku kan

Buka minda buka mata, untuk fahamkan situasi terkini atau keadaan terkini🥰😬😻 #sckmotorsdnbhd #KitaKenalSebabMotor #JomberHonda #SemangatImpian #quoteoftheday #quotestoliveby #quotesdaily

MonaLisa pon Giller motor

😆𝐎𝐅𝐅 𝐂𝐂𝐓𝐕 𝐓𝐀𝐊 𝐒𝐔𝐒𝐀𝐇 𝐏𝐔𝐍 𝐁𝐎𝐒𝐒𝐊𝐔😆 meh off cctv rs150r v4.. nanti ronda-ronda kena pakai gel rambut baru rambut tak jadi macam gambar ni hahahaha🤣 #sckmotorsdnbhd #jomberhonda #kitakenalsebabmotor #lawak #lawaklawak #lawaklucu

Relax

🎮𝑪𝑨𝑺𝑲𝑨𝑵 𝑴𝑰𝑵𝑫𝑨 𝑽𝑰𝑨 𝑮𝑨𝑴𝑬 𝑺𝑪𝑲🎮 Cari Motor CBR150 SPORTY yang tersembunyi geng easy meh eheheheh #sckmotorsdnbhd #jomberhonda #kitakenalsebabmotor #SemangatImpian #LikeAndShare

betul

Pandai kawal diri, focus untuk jadi productive bukan busy🤩😇 #KitaKenalSebabMotor #JomberHonda #SemangatImpian #sckmotorsdnbhd #quoteoftheday #quotestoliveby

be me!

Just being yourself, tak perlu tiru orang lain punya life🥰 #KitaKenalSebabMotor #JomberHonda #sckmotorsdnbhd #quote #quotesforyou #quotesdaily

Raya coming soon

Selamat menyambut bulan ramadhan yang ke -20 , lagi beberapa hari je yang tinggal nak sambut hari raya aidilfitri kan ? #sckmotorsdnbhd #jomberhonda #kitakenalsebabmotor #quotes #LikeShare #comments

ini lah saya

Saya tidak cukup duit untuk menjadi seseorang usahanwan yang berjaya , tetapi saya memepunyai idea dan kreativiti ヽ(゜~゜o)ノ ヽ(゜~゜o)ノ #sckmotorsdnbhd #jomberhonda #kitakenalsebabmotor #quotes #comments #likes

Selamat BerRamadhan

Bermulanya Ramadhan ,semua pintu syurga terbukak dan pintu neraka akan tertutup . Semoga kita perbanyakkan membuat kebaikan dan tinggalkan keburukan . ( ͡~ ͜ʖ ͡°) ( ͡~ ͜ʖ ͡°) ( ͡~ ͜ʖ ͡°) #sckmotorsdnbhd #jomberhonda #kitakenalsebabmotor #quotes #ramadhan #comments #likespages

uji mata lagi

🎮𝑪𝑨𝑺𝑲𝑨𝑵 𝑴𝑰𝑵𝑫𝑨 𝑽𝑰𝑨 𝑮𝑨𝑴𝑬 𝑺𝑪𝑲🎮 Kira cepat jangan juling kan mata andaaaa hahaahah.. nanti bagitau min ada berapaaa😂🤣 #sckmotorsdnbhd #jomberhonda #kitakenalsebabmotor #SemangatImpian #LikeAndShare

Change your mind

Tukarlah tabiat buruk anda untuk melihat permulaan yang hebat . (• ε •) (• ε •) (• ε •) #sckmotorsdnbhd #jomberhonda #kitakenalsebabmotor #quotes #comments #likespages

Raya Ramadhan

Selamat menyambut bulan ramadhan yang ke-16 kepada semua yang beragama islam. (ღ˘⌣˘)♥ ℒ♡ⓥℯ ㄚ♡ⓤ #sckmotorsdnbhd #jomberhonda #kitakenalsebabmotor #quotes #ramadhan #likespages

Selamat BerRamadhan

Selamat Menyambut Bulan Ramadhan yang ke -15 , semoga kita semua diberikan kesihatan yang baik ( •̀ᴗ•́ )و ̑̑( •̀ᴗ•́ )و ̑̑( •̀ᴗ•́ )و ̑̑ #sckmotorsdnbhd #jomberhonda #kitakenalsebabmotor #comments #likespages #quotes #instalikes

🎮𝑪𝑨𝑺𝑲𝑨𝑵 𝑴𝑰𝑵𝑫𝑨 𝑽𝑰𝑨 𝑮𝑨𝑴𝑬 𝑺𝑪𝑲🎮

🎮𝑪𝑨𝑺𝑲𝑨𝑵 𝑴𝑰𝑵𝑫𝑨 𝑽𝑰𝑨 𝑮𝑨𝑴𝑬 𝑺𝑪𝑲🎮 Cari Motor RS150 v4 yang tersembunyi geng easy meh eheheheh #sckmotorsdnbhd #jomberhonda #kitakenalsebabmotor #SemangatImpian #LikeAndShare

tahu?!

JANGAN PERNAH MEMBUAT KEPUTUSAN TANPA BERFIKIR (ง ͠° ͟ل͜ ͡°)ง (ง ͠° ͟ل͜ ͡°)ง (ง ͠° ͟ل͜ ͡°)ง #sckmotorsdnbhd #jomberhonda #kitakenalsebabmotor #quotes #comments #likespages #instalikes

yeah betul

APA KHABAR HARI INI ? ? #sckmotorsdnbhd #jomberhonda #kitakenalsebabmotor #jomcomment #likes #instalikes

Dengarkanlah

Tak kering gusi🤣🤣🤣🤣 #sckmotorsdnbhd #jomberhonda #kitakenalsebabmotor #lawaklucu #lawakhangit

kejayaan

SELAMAT PAGI (>^o^)><(^o^<) #sckmotorsdnbhd #jomberhonda #kitakenalsebabmotor #quotes #budakmotor

YAKIN

PERCAYAKAN DIRI SENDIRI ,KAMU BOLEH BUAT ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) #sckmotorsdnbhd #jomberhonda #kitakenalsebabmotor #quotes #trustyourself #beyourself

being so good

GOOD MORNING ╰(✿´⌣`✿)╯♡ ╰(✿´⌣`✿)╯♡ JADILAH YANG TERBAIK TANPA PEDULIKAN SESIAPA . #sckmotorsdnbhd #jomberhonda #kitakenalsebabmotor #quotes #kitabaikramaisayang

kami bukan lemah

SELAMAT PAGI ฅ^•ﻌ•^ฅ ฅ^•ﻌ•^ฅ #scksdnbhd #jomberhonda #kitakenalsebabmotor #quotes

hyee

HYEE APA KHABAR PAGI INI SEMUA? ( ๑ ❛ ڡ ❛ ๑ )❤ SETIAP ORANG MESTI ADA CITA-CITA DAN MINAT SESUATU .. JADI KITA PERLU KEMBANGKAN MINAT APA YANG KITA BUAT . #sckmotorsdnbhd #jomberhonda #kitakenalsebabmotor #quotes

KAMI BERANI

SELAMAT PAGI ( ° ᴗ°)~ð (/❛o❛\) ( ° ᴗ°)~ð (/❛o❛\) #sckmotorsdnbhd #jomberhonda #kitakenalsebabmotor #quotes

i believe

SELAMAT PAGI (◍>◡<◍)⋈。✧♡ AYUH BANGKIT DARI TIDUR, KITA KENA CARI DUIT UNTUK TERUS HIDUP #sckmotorsdnbhd #jomberhonda #kitakenalsebabmotor #quotes

Cintaku

SELAMAT PAGI ٩(*❛⊰❛)~❤ ٩(*❛⊰❛)~❤ CINTA ITU INDAH, DAN CINTA JUGAK MEMBUTAKAN. DARI MATA TURUN KE HATI , ITULAH DINAMAKAN CINTA ٩(*❛⊰❛)~❤ #sckmotorsdnbhd #jomberhonda #kitakenalsebabmotor #quotes #cintahati #cintabuta

Minda yang Kreatif

HYEE SEMUA \ (•◡•) / \ (•◡•) / SESIAPA NAK BERJAYA PERLUKAN BERUSAHA #scksdnbhd #jomberhonda #kitakenalsebabmotor #quotes #sejiwa

aku matahari mu

HYEE KORANG 🥰 (◕‿◕✿)(◕‿◕✿)(◕‿◕✿) MULAKAN PAGI ANDA DENGAN MENGHIRUP UDARA YANG SEGAR #scksdnbhd #jomberhonda #kitakenalsebabmotor #quotes #bukanbiashebiasheboskurr

nothing is easy

GOOD MORNING (◍>◡<◍)⋈。✧♡ (◍>◡<◍)⋈。✧♡ #scksdnbhd #jomberhonda #kitakenalsebabmotor #quotes

Bahagiakan la diri selalu🥰

Bahagiakan la diri selalu🥰 #sckmotorsdnbhd #jomberhonda #kitakenalsebabmotor #quoteoftheday

jangan takut cabaran baru

Selamat Pagi!! #sckmotorsdnbhd #jomberhonda #kitakenalsebabmotor

you can

Selamat Pagi🥳 #sckmotorsdnbhd #jomberhonda #kitakenalsebabmotor

Grab a Coffee!

SELAMAT PAGI ( ๑ ❛ ڡ ❛ ๑ )❤( ๑ ❛ ڡ ❛ ๑ )❤ #scksdnbhd #jomberhonda #kitakenalsebabmotor #quotes #coffee #kitakawanjanganlawan

you make it

GOOG MORNING SEMUA ╰(✿´⌣`✿)╯♡╰(✿´⌣`✿)╯♡╰(✿´⌣`✿)╯♡ KEBAHAGIAAN DATANG TANPA PERLU DIMINTA, DAN KEBAHAGIAAN PERGI TANPA DISURUH #sckmotorsdnbhd #jomberhonda #quote

HAI KORANG

HAI KORANG ( ━☞´◔‿ゝ◔`)━☞( ━☞´◔‿ゝ◔`)━☞ SEMOGA HARI INI DAN HARI ESOK BAIK DAN YANG AKAN DATANG SENTIASA BAIK UNTUK KITA #sckmotorsdnbhd #jomberhonda #kitakenalsebabmotor #quote #sehatisehiwa #senyumselalu

HELLO SELAMAT PAGI

HELLO SELAMAT PAGI 。◕‿‿◕。 🗲。◕‿‿◕。 🗲。◕‿‿◕。 🗲 JIKA HATI SUDAH HITAM TAKKAN JADI PUTIH , IBARAT HATI YANG KOTOR TAK BOLEH DIBERSIHKAN ,KECUALI DIRI SENDIRI YANG BOLEH UBAHKAN .☺️☺️ #sckmotorsdnbhd #jomberhhonda #kitakenalsebabmotor #quotes #sehatisejiwa

GOOD CHANGE

𝐇𝐘𝐄 𝐘𝐎𝐔 𝐀𝐋𝐋𝐒 (◕‿◕✿)(◕‿◕✿)(◕‿◕✿) #sckmotorsdnbhd #jomberhonda #kitakenalsebabmotor #quote

APA KHABAR ? ?

APA KHABAR ? ? Kita semua mesti ada cita-cita yang hebat kan ? Semua orang mesti nak berjaya kan ? so, untuk jadi orang yang berjaya kita perlu ada mindset yang bagus untuk mencapai sesuatu kejayaan. (ノ◕ヮ◕)ノ*❤:♡゚ ✧゚・:✧❤ヽ(◕ヮ◕ヽ) (ノ◕ヮ◕)ノ*❤:♡゚ ✧゚・:✧❤ヽ(◕ヮ◕ヽ) #sckmotorsdnbhd #jomberhonda #kitakenalsebabmotor #quote

be happy

𝐆𝐎𝐎𝐃 𝐌𝐎𝐑𝐍𝐈𝐍𝐆 𝐒𝐄𝐌𝐔𝐀, ╰(✿´⌣`✿)╯♡╰(✿´⌣`✿)╯♡ SEMOGA KITA SEMUA HIDUP DALAM KEADAAN GEMBIRA DAN BAHAGIA SELALU #sckmotorsdnbhd #jomberhonda #kitakenalsebabmotor #quote

Selamat Pagi🌹

Selamat Pagi🌹 #sckmotorsdnbhd #jomberhonda #kitakenalsebabmotor

it is okay

Kalau penat bukan berhenti melakukan tetapi berehat sekejap untuk tenang kan fikiran 𝑺𝑻𝑨𝒀 𝑷𝑶𝑺𝑰𝑻𝑰𝑽𝑬 𝑷𝑬𝑬𝑷𝑺💪🥳 #sckmotorsdnbhd #jomberhonda #kitakenalsebabmotor #quoteoftheday

GOOD MORNING

GOOD MORNING!! LETS BE HAPPY PERSON EVERYDAYYYYYY🥳 #sckmotorsdnbhd #jomberhonda #letsbehappy

jom senyum

Senyum selalu, ada perkara yang lebih baik boleh kita lakukan harini🥰 #sckmotorsdnbhd #jomberhonda #kitakenalsebabmotor

tidak lepaskan

Jangan disebabkan kehilangan sesuatu benda mahupun sesuatu itu bernyawa atau pun tidak, jangan terus meratapi kesedihan tetapi teruslah menjadi insan yang bertambah kuat😊 #sckmotorsdnbhd #jomberhonda #kitakenalsebabmotor #quoteoftheday

KESIHATAN

Diet jika diteliti dengan lebih lagi, bukan hanya tentang makan dan minum malah hampir keseluruhan seperti senaman. Diet sebenar hanya 20% senaman dan 80% makanan. jadi seimbangkan kedua duanya. pasti akan berhasil🥰 #sckmotorsdnbhd #jomberhonda #kitakenalsebabmotor #dietishelathy

🙌𝑴𝑶𝑻𝑰𝑽𝑨𝑻𝑰𝑶𝑵𝑨𝑳 𝑸𝑼𝑶𝑻𝑬𝑺🙌

🙌𝑴𝑶𝑻𝑰𝑽𝑨𝑻𝑰𝑶𝑵𝑨𝑳 𝑸𝑼𝑶𝑻𝑬𝑺🙌 Buat perkara yang betul berulang kali supaya kita akan buat yang lebih baik lagi untuk masa akan datang😎 #sckmotorsdnbhd #jomberhonda #kitakenalsebabmotor

buang kan perasaan negatif

Apa saja yang terbuku dihati, luahkan pada sesorang, sebab tak baik untuk kesihatan apabila kita memendam perasaan yang negatif🥰 #sckmotorsdnbhd #kitakenalsebabmotor #jomberhonda

Baik, Dina, saya rehat dulu

Rehat kalau rasa penat atau seangkatan dengannya. Keluar atau tinggalkan bukan cara terbaik ╰(✿´⌣`✿)╯♡ Sebab untuk memulakan sesuatu perkara daripada awal sangat susah dan mengambil masa yang lama ✧♡(◕‿◕✿) #sckmotorsdnbhd #jomberhonda #kitakenalsebabmotor #positivequotestoday

then kami lakukan....

Jadi lakukan sebanyak mana kebaikan, semua manusia akan suka kerana tiada pembaziran yang akan berlaku😉 Malah orang akan lebih sayangi kita🥰 ✧♡(◕‿◕✿)✧♡(◕‿◕✿) #sckmotorsdnbhd #jomberhonda #kitakenalsebabmotor #quoteoftheday

CUBA DULU

Kadang-kadang kita kena cuba sesuatu yang orang lain tak dapat buat😄. Sebabnya perkara yang orang lain tak dapat buat kemungkinan akan jadi asbab untuk kita maju lebih lagi😉 ٩(*❛⊰❛)~❤٩(*❛⊰❛)~❤٩(*❛⊰❛)~❤ #sckmotorsdnbhd #jomberhonda #kitakenalsebabmotor

Goal of your life

Selamat Pagi! Mari teruskan kehidupan anda dengan lebih bersemangat😇 #sckmotorsdnbhd #jomberhonda #kitakenalsebabmotor

good morning

Good Morning!! Qoute of the day.. Stay Positive Everyone🥰 #sckmotorsdnbhd #jomberhonda #kitakenalsebabmotor

berbuat baik sentiasa

Sentiasa berbuat baik pada semua makluk tidak kira manusia, haiwan, tua atau muda😉🙂 #sckmotorsdnbhd #jomberhonda #kitakenalsebabmotor

HIDUP SEBAB DIRI SENDIRI

Tidak perlu insecure dengan apa-apa perkara sekali pun. Kerana apa yang diciptakan ada keistimewaannya tersendiri❤️ Cuma diri sendiri belum nampak kecantikkan itu🥰 #sckmotorsdnbhd #jomberhonda #kitakenalsebabmotor #quoteoftheday

yeah, saya yakin diri

Yakinlah dengan diri sendiri dalam apa jua situasi pun😇 #sckmotorsdnbhd #jomberhonda #kitakenalsebabmotor

FOCUS

Sentiasa fikir perkara yang positif agar hasil yang anda dapat pun sentiasa positif Selamat Menikmati Hari Minggu😀 #sckmotorsdnbhd #jomberhonda #kitakenalsebabmotor

SHARE

Setiap kehidupan harian pasti ada perkara baru yang kita belajar. Jadi ambil iktibar dan pelajari lah setiap perkara tersebut agar lebih maju buat masa akan datang. 🙌 Kerana kita tidak kan capai potensi diri yang sebenar jika masih berada pada takuk yang sama😇 #sckmotorsdnbhd #jomberhonda #kitakenalsebabmotor #quoteoftheday

Ceria

Berhenti bermimpi dan lakukan sesuatu untuk kejar cita-cita anda😗 #sckmotorsdnbhd #jomberhonda #kitakenalsebabmotor #quoteoftheday

PILIH ...

Diri awak sendiri yang boleh pilih kebahagian diri sendiri bukan orang lain. Jadi setiap hari kita berhak bahagia seperti orang lain juga. Jangan biarkan orang lain ruin your day!! okay💪😽 #sckmotorsdnbhd #jomberhonda #kitakenalsebabmotor #quoteoftheday

SALAMA SEJAHTERA

Buat apa sahaja yang membuatkan anda happy. Percaya pada diri sendiri dan yakin😃 #sckmotorsdnbhd #jomberhonda #kitakenalsebabmotor

jangan

Jangan merasa rendah diri kerana setiap orang mempunyai kelebihan tersendiri😍, terus maju kehadapan💪 #sckmotorsdnbhd #jomberhonda #kitakenalsebabmotor

Good Morning!!

Good Morning!! Keep Motivated Every Day Peeps😚🙉 #sckmotorsdnbhd #jomberhonda #kitakenalsebabmotor

LOVE YOURSELF

Sayangi diri sendiri terlebih dahulu baru orang lain🥰🥳 #jomberhonda #sckmotorsdnbhd #kitakenalsebabmotor

jangan

Jangan dikenang kesalahan yang lalu, mulakan hari-hari lain dengan suasana yang baru.. Jadikan kesalahan yang lepas sebagai pengajaran untuk diri sendiri agar lebih berwaspada pada hari yang akan datang.. Peace No War✌️ #sckmotorsdnbhd #jomberhonda #kitakenalsebabmotor

Good morning

Selamat Pagi Warga Sck Motor Sdn Bhd🥰 Hargai Orang Sekeliling Anda Selagi Mereka Masih Ada🌺 #sckmotorsdnbhd #jomberhonda #kitakenalsebabmotor

ubah diri mulai hari ini

Selamat Pagi🌹 Semoga hari ini lebih baik daripada semalam🥰 #sckmotorsdnbhd #jomberhonda #kitakenalsebabmotor

Apabila wujudnya perasaan cinta,

Apabila wujudnya perasaan cinta, tidak kira lah cinta akan manusia, haiwan atau objek sekali pun.. Sikap kita pasti akan berubah menjadi seorang yang baik🥰 #sckmotorsdnbhd #jomberhonda #kitakenalsebabmotor

good morning

𝐁𝐞𝐫𝐢𝐭𝐚 𝐁𝐚𝐢𝐤 𝐤𝐞𝐩𝐚𝐝𝐚 𝐲𝐚𝐧𝐠 𝐚𝐝𝐚 𝐬𝐚𝐦𝐚𝐧 𝐤𝐞𝐧𝐝𝐞𝐫𝐚𝐚𝐧, 𝟖𝟎% 𝐝𝐢𝐬𝐤𝐚𝐮𝐧𝐭

good morning

Usaha sehingga ada perubahan pada diri anda pada esok hari🥳🤩 #jomberhonda #kitakenalsebabmotor #sckmotorsdnbhd

GOOD MORNING

😧 𝐒𝐂𝐊 𝐌𝐎𝐓𝐎𝐑 𝐒𝐃𝐍 𝐁𝐇𝐃 𝐊𝐄𝐍𝐀 𝐂𝐎𝐌𝐏𝐋𝐀𝐈𝐍𝐓😧 𝐑𝐄𝐕𝐈𝐄𝐖 𝐂𝐔𝐒𝐓𝐎𝐌𝐄𝐑 𝐏𝐀𝐑𝐓-𝟏𝟏

QUOTE OF THE DAY

Teruskan gapai peluang yang ada untuk terus berubahhh kearah yang lebih baikkk👏🤗 #sckmotorsdnbhd #jomberhonda #kitakenalsebabmotor

jadilah...

Jadi lah salah satu diantara orang yang berjaya🥰 #jomberhonda #kitakenalsebabmotor #sckmotorsdnbhd #quotes

hi !

Selamat Pagi, semoga harini lebih baik daripada semalam🤩 #sckmotorsdnbhd #jomberhonda #kitakenalsebabmotor

SELAMAT PAGIIIII

SELAMAT PAGIIIII🌹🌹 Untuk mendapatkan satu kejayaan, kita perlu lalui pelbagai ujian.. Jadi teruskan berusaha untuk mendapatkan kejayaan yang diingini (ง ͠° ͟ل͜ ͡°)ง (ง ͠° ͟ل͜ ͡°)ง (ง ͠° ͟ل͜ ͡°)ง #sckmotorsdnbhd #jomberhonda #kitakenalsebabmotor

BAGAIMANA ....

Haii! Harini min nak sharekan cara bagaimana untuk membuat keputusan denagn lebih cepat😉 Jom kita sama-sama amalkan tips ni 😍 #sckmotorsdnbhd #jomberhonda #kitakenalsebabmotor

bagaimana?

🌻𝐁𝐞 𝐓𝐡𝐞 𝐁𝐞𝐬𝐭 𝐀𝐦𝐨𝐧𝐠 𝐓𝐡𝐞 𝐁𝐞𝐬𝐭🌻 Buat sampai anda menjadi seorang yang berjaya, sehingga orang ramai bertanya "macam mana anda melakukannya" Salam Prihatin dari 𝐒𝐂𝐊 𝐌𝐎𝐓𝐎𝐑 𝐒𝐃𝐍 𝐁𝐇𝐃😊 #sckmotorsdnbhd #jomberhonda #kitakenalsebabmotor

Selamat Pagi rakan-rakan🥰🥳

Selamat Pagi rakan-rakan🥰🥳 #sckmotorsdnbhd #jomberhonda #kitakenalsebabmotor

TODAY QUOTE

Hye!! Selamat Pagi Peminat Motorsikal 𝐇𝐎𝐍𝐃𝐀 Quote ni mesti betul bagi sesetengah peminat motosikal kan❓❓ ٩(*❛⊰❛)~❤٩(*❛⊰❛)~❤ #sckmotorsdnbhd #jomberhonda #kitakenalsebabmotor

good morning

Selamat Pagi 😎 😘 #sckmotorsdnbhd #jomberhonda #kitakenalsebabmotor

Bebas...

Dah boleh rentas negeri sekarang, kebanyakkan rider pasti dah set tarikh untuk berkonvoi dengan rakan-rakan kan😏 Hati-Hati semasa berkonvoi ikuti peraturan yang telah ditetapkan😍 ♥(ˆ⌣ˆԅ) ♥(ˆ⌣ˆԅ) ♥(ˆ⌣ˆԅ) #sckmotorsdnbhd #jomberhonda #kitakenalsebabmotor

jika perempuan.....

Selamat Pagi🌈 🌞 Berikan jawapan terbaik anda😎 #sckmotorsdnbhd #jomberhonda #kitakenalsebabmotor

Jom Beli Motosikal Baru 𝐇𝐎𝐍𝐃𝐀 😉 😻

Jom Beli Motosikal Baru 𝐇𝐎𝐍𝐃𝐀 😉 😻 #sckmotorsdnbhd #jomberhonda #kitakenalsebabmotor

Rasa Broken

Hargai orang sekeliling, jangan pernah mengecewakan mereka dengan sikap dan ego kita🙂 (⌯˃̶᷄ ﹏ ˂̶᷄⌯) Dan jangan pernah menyesal kalau orang yang kita sayangi pergi meninggalkan kita buat selamanya😉 #sckmotorsdnbhd #jomberhonda #kitakenalsebabmotor #adminbrokenharini #quoteoftheday

never give up
Salam Sejahtera

Good Morning World🌎 🌞 #sckmotorsdnbhd #jomberhonda #kitakenalsebabmotor #… See more

Quote of the day

Selamat Pagi🌷🌺 Jom Jadi Orang Yang Berjaya🥰❤️ #sckmotorsdnbhd #jomberhonda #kitakenalsebabmotor

Good morning

Hello Selamat Pagi!! 😎 🌎 🌙 🌞 #sckmotorsdnbhd #jomberhonda #kitakenalsebabmotor

positif kan diri

Hye! Selamat Pagi Warga 𝐏𝐞𝐦𝐢𝐧𝐚𝐭 𝐌𝐨𝐭𝐨𝐫 𝐇𝐨𝐧𝐝𝐚 dan Warga Facebook😎🤩 Jom Positifkan diri anda pagi ni dengan kata-kata semangat🌷🌺

MAKING MORE MONEY

Selamat Pagi🌹🌷 Wang Bukanlah 𝐒𝐞𝐠𝐚𝐥𝐚-𝐠𝐚𝐥𝐚𝐧𝐲𝐚, tetapi segalanya akan 𝐬𝐮𝐬𝐚𝐡 jika tidak mempunyai wang 😎🤩 #sckmotorsdnbhd #jomberhonda #kitakenalsebabmotor

Do you agree?

Hello, Selamat pagi🌺🌹 Jom kita 𝐭𝐨𝐥𝐨𝐧𝐠 orang sambil-sambil kita dapat juga 𝗸𝗲𝘂𝗻𝘁𝘂𝗻𝗴𝗮𝗻, jangan tak cuba untuk berbusiness ya😄😁🤩 #sckmotorsdnbhd #jomberhonda #kitakenalsebabmotor

what do you think?

Jadilah insan yang 𝐛𝐞𝐫𝐠𝐮𝐧𝐚 untuk diri sendiri terlebih dahulu sebelum ingin jadi yang 𝐛𝐞𝐫𝐠𝐮𝐧𝐚 kepada orang lain😁😉🥳 #quote #katakatasemengat #sckmotorsdnbhd #jomberhonda #kitakenalsebabmotor

what do you think?

Selamat Pagi semua❗🌈 Hard work always pays off, whatever you do🦋🥰 #hardworking #paysoff #sckmotorsdnbhd #jomberhonda #kitakenalsebabmotor

if TODAY....

Heyyoo!! Good Morning 🥰 Jadi apakah pendapat anda?😏😎🌼 #BraveChallenge #sckmotorsdnbhd #jomberhonda #kitakenalsebabmotor

power up

SELAMAT PAGI🍀🌸🥰 MULA KAN PAGI ANDA DENGAN KATA-KATA SEMANGAT💪🤟🌺 #SemangatPagi #strength #sckmotorsdnbhd #jomberhonda #kitakenalsebabmotor

be strong

💪Quote of the day💪 Be 𝐬𝐭𝐫𝐨𝐧𝐠 and enjoy your 𝐥𝐢𝐟𝐞🐥🌾🌸 #gifts #lifestyle #sckmotorsdnbhd #jomberhonda #kitakenalsebabmotor

good morning

»»ᅳGood Morning 😋ᅳ► 𝐌𝐮𝐭𝐢𝐚𝐫𝐚 𝐊𝐚𝐭𝐚 𝐊𝐞𝐡𝐢𝐝𝐮𝐩𝐚𝐧 𝐇𝐚𝐫𝐢𝐧𝐢🌿💐🌼 #MutiaraKata #kehidupan #sckmotorsdnbhd #jomberhonda #kitakenalsebabmotor

10 times wastes

🤩𝑻𝒊𝒑𝒔 𝐨𝐟 𝐭𝐡𝐞 𝐝𝐚𝐲🤩 Berhentilah 𝐦𝐞𝐧𝐠𝐤𝐡𝐚𝐰𝐚𝐭𝐢𝐫𝐤𝐚𝐧 masa depan, 𝐬𝐲𝐮𝐤𝐮𝐫𝐢𝐥𝐚𝐡 hari ini dan hiduplah dengan sebaik-baiknya ⌚⏰⏱ #jam #syukurselalu #quotes #sckmotorsdnbhd #jomberhonda #kitakenalsebabmotor